JUJUPRIX

JUJUPRIX: MAINONNAN SUUNNITTELUKILPAILU

Oletko sinä vuoden nuori mainonnan suunnittelija Pirkanmaalla?

Voittona Tampereen mainossäätiön 2000 € apuraha.

 

 

 

 

Yleisiä ohjeita

Ole huolellinen, vaikka hieno idea ja sen toimivuus onkin pääosassa. Muista myös perustella ehdotuksesi kunnolla. Strategiaa siis kannattaa kilpailutyösi tueksi avata kunnolla, jotta tuomaristo saa kunnollisen käsityksen ratkaisujesi taustoista.

 

JUJU PRIX 2017 BRIEF JA SÄÄNNÖT

 

TAUSTAA

Tampere Tunnetuksi ry on pitkäikäinen yhdistys, jonka tehtävänä on pitää keskusta eläväisenä. Jäsenkuntana on ydinkeskustan kivijalkaliikkeet, kauppakeskukset, kiinteistöt ja yhdistykset.

Tampere Tunnetuksi Passi on etuvihko joka maksaa viisi euroa ja siinä on lähes 200 etua keskustan liikkeisiin. Passi löytyy mobiiliversiona myös sovelluskaupoista.

 

TEHTÄVÄ

Suunnittele neljä kertaa vuodessa järjestettäville Tampere Tunnetuksi Passi –päiville visuaalinen ilme ja pääviesti. (Voit ottaa kantaa myös tapahtuman nimeen) Tapahtumassa on mukana automaattisesti kaikki ne yritykset, joilla on tarjous Tampere Tunnetuksi Passissa.  mukana on muun muassa ravintoloita, kahviloita, vaatekauppoja, putiikkeja, teattereita, liikuntakeskuksia, museoita, kelloliikkeitä, hotelleja…

 

tapahtuma järjestetään ensi vuonna helmikuussa, toukokuussa, syyskuussa ja marraskuussa

 

KOHDERYHMÄ

 

Tampereen ja ympäristökuntien kuluttajat.

 

TOTEUTUSTAPA

Juliste. Kieli suomi.  Passi on liitettävä mukaan julisteeseen (http://tamperetunnetuksi.fi/passi/). Toteutustapa vapaa.

 

PALKINTO

2 000 e apuraha

 

KILPAILUN SÄÄNNÖT

 

1. Kilpailu on avoin kaikille alle 35-vuotiaille Pirkanmaalla asuville markkinoinnin, mainonnan ja viestinnän ammattilaisille ja opiskelijoille asemaan ja titteliin katsomatta.

2. Kilpailuun voi osallistua yksin ja/ tai tiiminä. Yksi henkilö voi jättää kilpailuun yhden itsenäisesti tehdyn työn ja lisäksi osallistua useaan tiimiin. Kukin tiimi voi jättää kilpailuun vain yhden työn. Tiimin kokoa ei ole rajattu, kunhan kaikki tiimin jäsenet täyttävät kilpailuun osallistumisen edellytykset.

3. Kilpailutyön  aihe ja brief julkaistaan 14.9.2017 osoitteessa www.mainossaatio.fi sekä www.businessbattle.fi

4. Suunnitteluaikaa on kaksi (2) viikkoa. Kilpailutyö pitää jättää 28.9.2017 klo 24:00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen info@jujuprix.fi. Aikarajan jälkeen saapuneet kilpailutyöt hylätään

5. Työ tulee toimittaa kuvallisena esityksenä pdf-muodossa.. Muista lisätä kilpailutyöhösi ikäsi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja se, missä olet töissä tai opiskelet.

6. Markkinointiviestinnän ammattilaisraati valitsee shortlistalle pääsevät työt 29.9. ja lopullinen voittaja julkistetaan Business Battle- tapahtuman iltajuhlassa Hotelli Tornissa 13.10. mainosyhdistyksen säätiön verkkosivuilla osoitteessa www.mainossaatio.fi sekä osoitteessa www.businessbattle.fi/jujuprix

7. Kilpailussa jaetaan Tampereen mainosyhdistyksen Säätiön apurahapalkintona yksi 2 000 euron apurahan. Jos kilpailun voittaa tiimi, palkinto jaetaan tiimin jäsenten kesken. Lisäksi kilpailussa on yleisöäänestys, jonka voittaja palkitaan samassa tilaisuudessa.

8. Kilpailun voittajatyötä, kuten muitakaan ehdotuksia ei välttämättä toteuteta. Kilpailun voittajatyön mahdollisesta toteutuksesta/ käytöstä ja korvauksesta sovitaan erikseen. Lisäksi Tampere tunnetuksi ry voi neuvotella myös muiden töiden toteutuksesta suoraan tekijän kanssa.

9. Kilpailun järjestävät Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiö ja tamperelaiset / pirkanmaalaiset markkinointiviestintätoimistot.

 

 

 

Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiö

 

Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiön tärkein tehtävä on opintojen tukeminen. Anomuksien perusteella säätiö myöntää apurahoja vuosittain jopa kymmenille henkilöille. Lisäksi säätiö jakaa Tampereen Markkinointiviestinnän viikon seminaarissa palkintoapurahoja Prix Juju –kilpailussa menestyneille. Säätiö osallistuu myös MarVi - Markkinointiviestinnän seminaarin järjestelyihin.

 

Apurahojen hakuaika on aina kunkin vuoden tammikuu. Asiasta ilmoitetaan eri medioissa. Apurahojen saajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Katso tarkemmin www.mainossaatio..fi .

 

KATSO TÄÄLTÄ 2016 VOITTAJAT.

 

TAKAISIN

ETUSIVULLE

JUJUPRIX KÄYNNISTYY TAAS VUONNA 2018.

OLETKO SINÄ VUODEN 2018 VOITTAJA!

JUJUPRIX VOITTAJA 2017 OLI,

Kalle Tuominen

Art Director

Markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto MainiO

Tampereen Mainosyhdistyksen Säätiö. Puheenjohtaja Jaakko Sipola. •  Puh. 050 911 3508  • jaakkoj.sipola@gmail.com